oM 

MRK

BYGG & snickeri

 

MRK  bygg & snickeri AB är ett byggföretag i Stockholm som specialiserat sig på köksrenoveringar men genom åren så har vår samlade expertis gjort att vi nu kan hjälpa våra kunder med i princip allt som har med bygg att göra. Vi hjälper till med alltifrån planering till genomförande av ditt byggprojekt och nedan så kan du läsa om vilka ytterligare tjänster vi erbjuder dig som kund. Alla tjänster utförs antingen av egen personal eller certifierade partners men du som kund behöver bara ha en kontakt, smidigt va?

Idag har MRK hjälpt mängder av kunder i Stockholm att förverkliga sina högst personliga drömmar om det perfekta hemmet. Vi ger råd och vägledning och kan med hjälp av våra etablerade kontakter med välkända köksföretag och inredningsbutiker i Stockholm även rekommendera den perfekta lösningen till dig utifrån dina krav och budget om det skulle vara önskvärt.

Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder!

Hos oss får du ett yrkesstolt och erfaret gäng som alltid levererar kvalitet – från första möte till färdigställt projekt.
Vi är ett välrenommerat företag med riktigt goda kundomdömen och referenser. När du anlitar oss får du proffs på renovering, badrum, källare och tillbyggnader

Låt oss göra ditt drömhem. Tillsammans